Odaberite obuću za vas u našim radnjama ili poručite i platite pri preuzimanju

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, pažljivo pročitajte sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Materijal koji prosleđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje prosledite sajtu Obucasasa.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Obuća Saša na ovoj lokaciji ne želi od vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Obućasasa.rs nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju Vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.


Podatke koji su bitni za isporuku naručenog proizvoda delimo samo sa kurirskom službom koja ih koristi u svrhu isporuke poručene robe.

To znači da kurirska služba, da bi vam dostavila paket, mora imati uvid u podatke koje se odnose na vaše ime, adresu isporuke i kontakt telefon.


Veze ka drugim Web lokacijama

Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. Obućasasa.rs ih ne kontroliše i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze. Ako pristupite nekoj od Web lokacija samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

Dostupnost proizvoda

Svi proizvodi izloženi na sajtu se smatraju našom ponudom i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Molimo Vas da pre porudžbine proverite dostupnost proizvoda koji naručujete.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.


Robu isporučujemo isključivo na teritoriji Srbije.Telefon