Odaberite obuću za vas u našim radnjama ili poručite i platite pri preuzimanju

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din

O nama


Poslovno sediste internet prodaje-nije maloprodajni objekat

FILIP VELICKOVIC PR OBUCA SASA TR BEOGRAD 

Kursulina 42 Beograd

PIB111235038

MB65276585

Obuca Sasa osnovana je 1989. godine .U pocetku poslovanja akcenat je stavljen na uvoznu obucu iz Italije I Turske. Vremenom se u nasem asortimanu ustalila I obuca domacih proizvodjaca koja je iz godine u godinu dobija sve vise poklonika medju nasim potrosacima. Manji deo naseg asortimana predstavlja i obuca uvezena iz Madjarske I Kine ali viseg kvalitativnog ranga.

Najveci broj artikala nase ponude predstavlja obuca izradjena od koze I to je u tekstualnom opisu pored svakog koznog artikla naznaceno. Tamo gde to nije navedeno - obuca nije kozna.


Maloprodajni objekti

RADNO VREME PRODAVNICA OBUĆA SAŠA

Jurija Gagarina 165/a Novi Beograd
Radnim danima: od 09h do 20h
Subotom: od 09h do 15h
Nedeljom: od 09h do 14h

 

Jurija Gagarina 231/127 Novi Beograd
Radnim danima: od 09 do 20
Subotom: od 09 do 15
Nedeljom: ne radi

 

- UKOLIKO DOLAZITE U NAŠE RADNJE , potražite mapu za lakše snalaženje, koja se nalazi na nasem sajtu pod “Nalazimo se”.

- UKOLIKO PORUČUJETE OBUĆU  to možete uraditi na sajtu odabirom i klikom na artikal a nakon toga klikom na “dodaj u korpu” Iza toga sledite uputstva za dovršenje porudžbine korak-po korak . Ako Vam je lakše porudzbinu možete izdiktirati i na 062/222 525.

- AKO VIŠE KORISTITE FACEBOOK, i lakša Vam je komunikacija preko facebooka, naš profil se nalazi na https://www.facebook.com/ObucaSasa/

Ne brinite, ako ste dobili obuću koja Vam ne odgovara, pozovite gore navedeni broj i dogovorite se sa koleginicama oko : Zamene za drugi broj, boju ili potpuno drugi model. Ako Vam nista od toga nije prihvatljivo, ne brinite, vratićemo Vam novac, a imaćete samo trosak 1 poštarine ( 350,00)

U interesu nam je da Vas zadrzimo kao potrošaća koji će uvek kada ima potrebu da kupi obuću, prvo pogledati naš asortiman. 

Naša obuća je jednostavna, modeli su  u jednoj, eventualno u dve  boje, bez suvišnih detalja i printova,a naglasak je na formi. Forma kojom pokušavamo da zadovoljimo udobnost, nosivost, a da u isto vreme ima eleganciju i prepoznatljivost. Da ne budete uniformisani a opet da zaobiđete napornu predizajniranost u koju ne želimo da zalutamo.

  SINDIKALNA PRODAJA - Obuća Saša

  Kupovina putem administrativne zabrane je pravo rešenje.     

Pored klasičnih načina kupovine prodavnica ”Obuca Sasa” je u mogućnosti da izađe u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom svih vrsta obuće,bilo da je u pitanju klasicna obuca ili modna obuca po povoljnim cenama, do 5 mesečnih rata, bez kamate - i sve to putem administrativne zabrane. Ovim načinom kupovine možete da izaberete obucu  iz naseg asortimana od preko 1000 modela. PROSEČNA CENA KOŽNIH CIPELA JE OKO 4900,00

Potrošači koji kupuju preko administrativne zabrane uživaju specijalne pogodnosti:

• do 5 rata

• bez kamate

• povoljne cene

• iste pogodnosti kao i keš kupci

 

Da bi se omogućila kupovina preko administrativne zabrane, potrebno je da vaš sindikat ili firma potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Za više pojedinosti kontaktirajte nas na e-mail adresu: obucasasa@gmail.com

U želji da u našoj ponudi prepoznate interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji sa vama!

U koliko vaš sindikat/firma ima potpisan ugovor sa nama, možete preuzeti potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane u vašoj firmi:

Spisak maloprodajnih objekata

1 - Jurija Gagarina 231, lokal 127. TC ENJUB u bloku 45. Lokal je u prizemlju sa spoljne strane TC i okrenut je kontra od tramvajskih šina

2 - Jurija Gagarina 165a - prva stanica iza TC Piramida, na samoj autobuskoj stanici ka gradu

Za sve dodatne informacije pozovite naš Kol-centar 062/222 525  ili pogledajte asortiman na našem sajtu www.obucasasa.rs ili nas potražite na Facebooku www.facebook.com/ObucaSasa

 

 

Ženske čizme
Ženske cipele

 

 

OBUĆA  govori više o Vama nego rukopis
ODABERITE OBUĆU za Vas u našim radnjama ili poručite i platite pri preuzimanju.

 Danas je  ljubav prema obući utemeljena u činjenici da odabirom novog para obuće, menjate kompletan stajling postojeće garderobe.

 

 

staklene cipelice

 

 

Ako postoji jedna stvar koja nam je svima zajednička, onda je to potreba za cipelama. Svi mi imamo različite preferencije o stilu, o specifičnom brendu ili uopšte o vrsti obuće. Neki ljudi imaju isti par cipela koji nose dok se ne raspadne, a pojedini imaju desetine cipela u svom plakaru. Ovi prvi se nazivaju muškarci a ovi drugi su poznatiji pod zajedničkim imenom-žene.

 

Žena

Da li muškarci ekonomičnije gledaju na kupovinu cipela ili je na duži vremenski period isplativije imati više pari obuće?


 

Ako ste inspirisani ovim da nas eventualno posetite,  ponudićemo Vam ono što Vi želite a  nalazi se u našem asortimanu a Vi sami odlučite da li ćete  postati naš kupac. Ukoliko vam zatreba iskren savet pri kupovini, obratite nam se da Vam pomognemo, jer mi nemamo prenaglašenu inicijativu „You have to buy this“ (Ovo morate kupiti).

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Telefon