Odaberite obuću za vas u našim radnjama ili poručite i platite pri preuzimanju

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din

Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.


Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, osim u svrhu slanja naručenih proizvoda.


Podatke koji su bitni za isporuku naručenog proizvoda delimo samo sa kurirskom službom.

To znači da kurirska služba, da bi vam dostavila paket, mora imati uvid u podatke koje se odnose na vaše ime, adresu isporuke i kontakt telefon.


Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu bilo koji podatak koji su ostavili na našem sajtu. 

Ukoliko imate nalog na sajtu obucasasa.rs u bilo kom trenutku možete tražiti da ga izbrišemo kao i sve podatke koji su povezani sa vašim nalogom. 

Da bi ste poslali zahtev za brisanjem podataka, posetite ovu stranicu.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.  

 

Kolačići (cookies)

Sajt obucasasa.rs kao i mnoge druge online prodavnice, koristi male datoteke koje se nazivaju kolačići. Kolačić je mali skup podataka (tekstualna datoteka) koji se pamti u web pregledaču (browseru) računara ili mobilnog uređaja korisnika a koja se može pročitati od strane web servera.  Svrha upotrebe kolačića je poboljšanje korisničkog iskustva i omogućavanje određenih funkcija online prodavnice kao što su naručivanje proizvoda, poređenje proizvoda, lista želja i druge. Kolačići takođe omogućuju da browser "zapamti" koju je stranicu posetio i da se fajlovi umesto sa servera učitaju sa memorije uređaja što ubrzava učitavanje stranice i smanjuje potrošnju interneta.

 

Poseta sajtu obucasasa.rs generiše sledeće vrste kolačića:

 

  • Kolačiće za performanse sajta
  • Registracione kolačiće
  • Anonimne analitičke kolačiće

 

Kolačići za performanse sajta

Ova vrsta kolačića pamti vreme posete sajtu i omogućuje da se statički fajlovi (slike, javascript datoteke, css datoteke...) učitaju sa memorije vašeg uređaja umesto da se ponovo preuzimaju sa servera. Svrha ovih kolačića je brže učitavanje web stranice i ušteda internet protoka.

Registracioni kolačići

Kada se prijavite na svoj nalog na sajtu "Obuća Saša", generišu se kolačići koji omogućavaju da imate pristup funkcijama na svom nalogu kao što su uvid u prethodne narudžbine, lista želja, poređenje proizvoda i slične.

Anonimni analitički kolačići

Svaki put kada neko poseti naš sajt generiše se anonimni analitički kolačić.

Ovi kolačići daju anonimne informacije o tome da li ste ranije posjetili sajt.

Ovo nam omogućava da pratimo koliko pojedinačnih korisnika imamo na sajtu, iz kojih gradova imamo posete, koji proizvodi su popularni i koliko su često korisnici posećivali ovaj sajt.

 

Ako ste prijavljeni na svoj nalog na sajtu "Obuća Saša", takođe ćemo znati detalje koje ste dali nam za to, nadimak i e-mail adresa.

 

Ukoliko ne želite da prihvatate kolačiće, možete u postavkama vašeg pregledača blokirati kolačiće sa domena obucasasa.rs. 

 

Saznajte više o kolačićima i kako da ih kontrolišete
Microsoft Explorer

https://support.microsoft.com/sr-latn-rs/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10

Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/sr/kb/kolacici-informacije-koje-veb-sajtovi-cuvaju-na-vasem-racunaru
Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sr&ref_topic=14666
Apple Safari https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US

 

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa Uslovima korišćenja.

 

Telefon